Over

Eerst even iets over mezelf. Ik ben Evelien, 23 jaar en woon samen met mijn ouders en zusje in Gorinchem. En ook al is het een ‘klein’ stadje, ik heb het hier prima naar mijn zin. Bloggen is voor mij eigenlijk vrij nieuw. Ik volg al een aantal jaar een aantal zeer populaire beautyblogs maar ontdek steeds meer nieuwe blogs. Het enthousiasme waarmee de meeste bloggers hun artikelen schrijven werkt. voor mij, erg aanstekelijk en het begon steeds meer te kriebelen om mijn eigen blog te starten. Een aantal jaar geleden ben ik nog wel eens aan de slag geweest met verschillende forums maar dat werd nooit echt een groot succes. Ik verloor zelf ook vaak de interesse met als gevolg dat ik het forum weer verwijderde. Een blog is toch anders, hier kan je meer van jezelf kwijt. Ik heb er ook ontzettend veel zin in om lekker te gaan bloggen en met in het blogwereldje te verdiepen.

Studie & werk

Ik heb de opleiding tot leerkracht basisonderwijs afgerond maar helaas tot op heden nog geen werk. Hopelijk heb ik binnenkort een autootje zodat ik wat mobieler ben en het werkgebied kan vergroten zodat ik wat meer kans krijg om als leerkracht aan de slag te kunnen. Verder werk ik nog bij de HEMA. Dit is begonnen als zaterdag baantje maar ik werk er tegenwoordig meer dagen in de week en dat bevalt me tot op heden zeer goed. Ik ben begonnen als mode verkoopster maar tegenwoordig ben ik voornamelijk te vinden als klantenservice medewerkster. En ik vind het geweldig om mensen te helpen die een probleem of klacht hebben of die juist met een heel andere vraag komen. En van alle ervaringen die ik heb opgedaan achter de klantenservice kan ik later goed meenemen in het voeren van oudergesprekken, want ook hier kan je te maken krijgen met boze ouders. Voor mij is dit dus een win-win situatie.

Beauty

Ik geloof dat het groep 8 was dat ik al oogschaduw droeg. Knal en knalblauwe oogschaduw. Ik weet nog goed dat de jongens uit de klas er grappen over maakten of ik een klap op mijn ogen had gehad. Je begrijpt vast wel dat ik die kleur niet vaak meer heb gedragen. En ook toen al kocht ik nagellak, véél nagellak. Ik weet niet wat het is maar ik koop altijd veel potjes tegelijk. Mijn voorraad groeide en groeide en op dit moment wil ik denk niet eens weten hoeveel potjes ik op dit moment heb. Maar daar zitten ook een hoop miskopen bij. Nagellak die niet goed dekt, kleur die niet aan de verwachting voldoet, stroperige lak en ga zo maar door.
Naast de nagellak ben ik eigenlijk ook altijd in de weer met mascara. Ik heb korte wimpers en het is lastig om een mascara te vinden waarvan mijn wimpers wel enigszins krullen. En kort geleden heb ik ook een aantal kleine oogschaduw palletes aan mijn collectie toegevoegd. Negen van de tien keer heb ik geen tijd meer om oogschaduw op te doen, maar ik experimenteer er graag mee.

Blog

Mijn blog zal niet alleen over beauty gaan, maar ook over lifestyle. Om alleen maar over beauty te kunnen bloggen koop ik gewoonweg te weinig producten om te reviewen. Wie weet veranderd dit in de toekomst nog wel.

Ik hoop mijn enthousiasme over te kunnen brengen via mijn artikelen en dat deze met plezier gelezen worden. Ik heb er in ieder geval erg veel zin in!

Liefs Evelien

Advertenties