Artikel upload schema

Bron

Hallo lezers! Zoals beloofd zou ik het schema online zetten met de dagen waarop jullie een artikel kunnen verwachten. Lees snel verder om de dagen te zien waarop artikelen online komen.

Voor mijn “break” had ik zo’n strak schema dat ik mezelf verplicht voelde om op de vaste dagen een artikel online te zetten. Ik kwam na het werken thuis, at mijn avondeten en ging op bed bloggen. Iets anders deed ik eigenlijk niet. Zelfs op de dagen dat ik vrij was was ik bezig met mijn blog. Het voelde voor mij als een verplichting, alsof ik zeven dagen per week aan het werk was. Ik begon het plezier in het bloggen te verliezen en daarom laste ik een break in die langer duurde dan gepland was haha. Maar tijdens deze break miste ik het bloggen wel. Daarom heb ik besloten om toch weer te gaan bloggen maar het veel rustiger aan te doen. Ik zal proberen op de dagen een artikel online te zetten maar ik ga mezelf niet meer pushen om tot diep in de nacht door te gaan om een artikel af te krijgen. Dan komt deze gewoon wat later online.

Op de volgende dagen zal ik (proberen) een artikel online te zetten:

📷 Maandag: Dit blijft de dag van de Insta Picture Perfect, een verzameling van mijn Instagram foto’s van de week er voor.
📷 Vrijdag: Op deze dag zal er een artikel online komen dat over verschillende onderwerpen kan gaan.

Voorlopig hou ik het even bij deze twee dagen. Als het goed gaat en ik voel me er goed bij dan komt er nog een derde dag bij.

Bron

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s