Lacquester bestelling

Een tijdje geleden heb ik jullie al een Lacquester bestelling laten zien. Vandaag heb ik mijn nieuwe bestelling voor jullie. Tijdens het maken van de foto’s was het prachtig weer en dan komen deze lakjes het beste tot hun recht met al die mooie glinsteringen.

Lacquester is een Nederlands indie polish merk wat betekend dat alle lakjes met de hand worden gemaakt en dus stuk voor stuk uniek zijn. Indie lakjes worden gemaakt door onafhankelijke verkopers, er zit dus geen gigantisch bedrijf achter. Maar dat zorgt er ook voor dat er van elk lakje maar een beperkte oplage is. Zo is Caroline de eigenaresse van Lacquester en zij maakt al deze prachtige lakjes. Al haar lakjes zijn vrij van DBP, Formaldehyde, Formadehyde hars, Toluene en Camphor.

Het heeft even geduurd voordat ik mijn bestelling kon ontvangen (PostNL, nog bedankt hiervoor *AHUM*) maar toen ik mijn pakketje eenmaal had ontvangen viel mijn mond zowat open van al deze mooiigheid (is dit een woord?). Ik ben net een ekster wat glitters betreft dus ik kon mijn hart bij deze lakjes ophalen.

Ik ga jullie vandaag Boulevard Of Broken Dreams en Greeench van de Pornflakes collectie laten zien maar ook de twee holografische lakjes Holo Huntress en I ♥ Indie-go en het sandstyle lakje Khaleesi.

Pornflakes – Boulevard of broken dreams

BOBD (voor het gemak kort ik de naam even af) is een prachtig Super Interference Chrome Flakie lakje. En wat een prachtige kleuren zijn er te vinden in deze lak. Het is maar net hoe je je hand/vinger houd want er is paars, goud, blauw en wat roze te zien.

Pornflakes – Greeench

Ook Greeench is een Super Interference Chrome Flakie nagellak. Deze lak heeft meer een groene ondertoon, zo zijn er verschillende kleuren groen en blauw te zien.

Holo Huntress

Holo Huntress is een bosgroene holografische nagellak. Ik vind het nog steeds lastig om het holografische effect goed op de foto te zetten maar geloof mij maar, in het zonlicht is deze lak ge-wel-dig.

I ♥ Indie-go

Ook deze lak is ontzettend mooi in het zonlicht. Ik heb al veel kleuren blauw maar deze kleur had ik nog niet in mijn stash. En ook op deze foto’s komt het holografische effect helaas niet zo goed tot zijn recht als in het echt.

Khaleesi

Khaleesi is een prachtig sandstyle lakje. Ik heb nog geen één zand lakje met zulke mooie holografische glitters en ik heb het idee dat er ook een holo effect in de lak zelf zit.

Extra lakje

Omdat ik lang op mijn bestelling heb moeten wachten door een fout van PostNL heb ik nog een extra lakje toegestuurd gekregen voor het ongemak. En ik vond dit lakje te mooi om niet in deze review te noemen. Ik weet niet of het lakje een naam heeft maar wat een prachtige kleur! Dit is een sandstyle lakje met holografische glitters en naar mijn mening ook een holografisch effect dat zeker in het zonlicht goed te zien is.

Mocht je nog iets van deze lakjes willen kopen dan moet je nu je kans grijpen. De lakjes zijn kwalitatief echt heel erg goed. Normaal gesproken is na één dag werken de nagellak van de toppen van mijn nagels afgesleten en dat is bij deze lakjes nauwelijks. Voor de Pornflakes collectie is er een pre-order lijst voor de laatste lakjes die nog gemaakt zullen worden. Voor meer informatie hier over verwijs ik door naar Caroline haar Facebook-groep. Khaleesi, Holo Huntress en I ♥ Indie-go zijn nog wel te koop maar ook hiervoor geldt dat de voorraad beperkt is. Wees er dus snel bij als je nog een lakje zoekt, deze zijn te vinden in de webshop van Lacquester.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s