Insta Picture Perfect week 10

Hey allemaal! De nieuwe week is aangebroken en dat betekend dat het tijd is voor de nieuwe IPP van afgelopen week. Hij is weer wat later dan normaal, ik ben echt een drama in voorbereiden merk ik wel. Mochten jullie tips hebben hoe je goed je blogartikelen kan voorbereiden, tips zijn meer dan welkom! Maar nu gaan we eerst kijken naar mijn week in foto’s (en een beetje tekst haha).

Maandag

Maandag is mijn vrije dag en meestal zit ik zondagavond in bed met mijn laptop en dan is het ‘ineens’ één uur en slaap ik nog niet. Zo kwam ik dus ook deze ketting tegen. Het is de duistere dolk van Rumpelstiltskin uit Once Upon a Time. Ik ben gek op deze serie.

’s Ochtends was ik toch vrij bijtijds uit bed. Zeker op mijn vrije dagen ben ik nog al eens met oogschaduw in de weer. Zo was ik vandaag mijn W7 In the Nude Palette aan het uitproberen.

En zoals vaak op maandag ben ik even naar de Action geweest. Natuurlijk lekker lui met de auto want het is nog veels te koud om te fietsen. Ik had vorige keer al spijt dat ik deze super schattige fluffy konijntjes niet had meegenomen. En nu heb ik ze dus gekocht.

Dinsdag

Dinsdag heb ik gewerkt, as usual. Maar ´s avonds kwam mijn zusje met deze twee bronzing powders aanzetten. Zij hoefde ze niet meer of ik ze dan wilde hebben. Nu moet ik eerlijk toegeven dat ik nog nooit een bronzing powder heb gebruikt, slecht I know. Maar die van Catrice bevalt goed, de HEMA variant heb ik nog niet uitgeprobeerd.

Woensdag

Eigenlijk is deze foto al van donderdag maar ik had geen foto´s van woensdag gemaakt. Als ik moet werken vergeet ik nog wel eens een foto te maken.
Het was dus 12 over 12 en Sammie was heel onrustig. Ze miauwt heel hard ´s avonds en ´s nachts en als je dan gaat kijken is ze heel blij om je te zien. Nu is ze dement en is dit een verschijnsel wat bij dementie hoort. Ik had het geniale idee om een nachtlampje te kopen zodat ze in de gang misschien wat meer ziet. Ik bedacht me dat ze misschien minder goed kan zien in het donker en dan bang is of zo. Ik kan wel zeggen dat het nachtlampje niet helpt haha.

Donderdag

Op donderdag moet ik pas om één uur beginnen met werken maar dan werk ik de koopavond er bij. Dus ik kan wat langer in bed blijven liggen. En als je dan dit weer ziet als je nog in bed ligt, heerlijk. Laat die lente maar komen hoor!

En ik kocht een wake up light.

Vrijdag

Pauze met al mijn vrienden. Kort daarna kwam er wel een collega binnen lopen die ook pauze had.

Ik had mijn nagels gelakt met Greeench uit de Pornflakes collectie van Lacquester. En toen gebeurde dit, ik stootte mijn nagel en mijn lak lag er af. Balen.

Zaterdag

Maar wat een prachtige lak is het. Je ziet het hier niet goed maar als je je hand op een andere manier houd veranderd de hele kleur van de lak.
Overigens ben ik in de loop van de ochtend mijn stem kwijt geraakt en was ik rond drie uur niet meer te verstaan. Gelukkig had ik een lieve collega die de klantenservice van mij over kon nemen. Ik ben niet verkouden of iets dus ik vind het heel vreemd dat mijn stem zo ineens weg was. Toen ik thuis kwam en in de frisse lucht had gefietst was ik weer aardig verstaanbaar.

’s Avonds moest ik naar de verjaardag van een vriendin dus ik was blij dat mijn stem weer aardig terug was. Haar garage was omgebouwd tot een feesttent. Lasers, lampen, boxen, mistmachines, alles was er te vinden.

Zondag

Maar ik had het niet te laat gemaakt (ik was zo moe als een hond door de hele dag te praten zonder stem) want de volgende dag zouden mijn zusje en ik naar de Efteling gaan.

Ons vaste drink plekje op het Herautenplein. Overigens is die donut van mij en kon mijn zusje niet van haar muffin afblijven.

De eerste zonder-jas-selfie is een feit! Wat was het prachtig weer en ondanks het mooie weer was het niet druk. Ik zie nu pas dat mijn zusje een foto maakt van mij terwijl ik een selfie maak.

Ik spaar Efteling pins en heb mijn verzameling weer uit kunnen breiden. Maar wat mis ik er nog een hoop die niet meer te koop zijn en op Marktplaats voor hoge bedragen te koop aangeboden worden.
Overigens hebben veel Efteling fans een gruwelijke hekel aan Jokie, ik vind hem prachtig haha.

En we waren weer op tijd thuis voor de laatste aflevering van het seizoen van Moordvrouw. Maar wat een verschrikkelijk einde is dit zeg. En nu weer héél lang wachten tot er een nieuw seizoen komt want geloof me, die komt er.

Zo, dit was mijn weekje weer. Voor komende week niet heel veel spannende dingen op de planning. Wel ga ik zondag weer naar de Efteling. Heerlijk als je een abonnement hebt.

Tot volgende week!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s