Essence studio nails caring nail oil

Mijn nagelriemen zijn al een tijdje om te huilen. Dit komt mede denk door het weer en mede doordat ik op het werk mijn vingers nat maak om tasjes te openen. Ook als er velletjes zitten peuter ik hier aan. En wat te denken van alle nagellak remover.Het werd tijd om een beetje lief te zijn voor mijn nagels en nagelriemen. Het eerste merk wat me te binnen schoot was Essence want ik weet dat zij verzorgingsproducten voor nagels verkopen. En zie hier, de verzorgende nagelolie.

Gelukkig hebben wij hier twee Kruidvat filialen waarvan één met een tweede Essence schap waar alle nagelverzorgingsproducten te vinden zijn.

Wat zegt Essence over het product:

Nagels alsof je net van de studio terugkomt: de verzorgende nagelolie verwent je nagels met rijke ingrediënten en laat een subtiele abrikoosgeur achter. masseer de nagelolie zachtjes in je nagelbed; bevordert ook de nagelgroei.

Ik had van te voren natuurlijk al op de site gekeken en dit sprak mij gelijk aan, goed verzorgde nagels. En bevordering van de nagelgroei, ideaal!

De geur is inderdaad subtiel, maar wel lekker. Het product zit in een glazen verpakking. Het is dus niet verstandig om het mee te nemen in je handtas, het flesje zou gemakkelijk kunnen breken.
In het flesje zit slechts 3,5 ml maar het is zuinig in gebruik. Je kan makkelijk een langere tijd met één flesje doen èn het product is 18 maanden houdbaar.

Nu wist ik eigenlijk niet wat ik van het stokje moest verwachten. Als je deze uit het flesje haalt zie je dat het staafje een bokkenpootje is. Een bokkenpootje dat lijkt op een lipgloss applicator. Ik raad het niet aan om met dit bokkenpootje je nagelriemen terug te duwen. Door de druk die je dan zet pers je de overtollige olie uit de applicator en worden je vingers een vettige bedoeling. Ik breng de olie met het bokkenpootje aan, masseer het met mijn vingers in en duw dan met een andere bokkenpoot mijn nagelriemen terug.

En dan nu natuurlijk nog het resultaat, want knappen mijn nagelriemen hier echt van op. Ik moet wel eerlijk zeggen dat ik nog nooit eerder verzorgende nagelproducten heb gebruikt, op handcrème na dan. Mijn nagelriemen worden van deze olie zachter en mooier. Natuurlijk zien ze er nog niet perfect uit maar ik zie zeker verbetering. Ik ben blij met dit product!

Essence studio nails caring nail oil is te koop voor €1,99 bij Kruidvat filialen met het tweede Essence schap.

 Met welke producten verzorg jij je nagels?

Advertenties

One thought on “Essence studio nails caring nail oil

  1. Ik heb vorige week ook een verzorgingsproduct voor mijn nagels gekocht van het merk Essence. Ook daar ben ik erg tevreden over. Qua nagelverzorging voor een lage prijs is Essence naar mijn mening absoluut de juiste keuze.

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s