Review Lacquester bestelling

Een week of twee geleden ontving ik mijn tweede Lacquester bestelling. Uit het doosje kwamen drie prachtige lakjes en een topcoat. De drie lakjes ga ik jullie vandaag laten zien.

Het merk Lacquester zal de meeste mensen niet bekend in de oren klinken. Dat kan kloppen want Lacquester is een Nederlands indie polish merk. Nu hoor ik jullie denken wat indie polish nou precies is. Indie is de afkorting van independant wat in het Nederlands onafhankelijk betekend. De lakjes worden gemaakt door onafhankelijke verkopers. Het zijn kleine bedrijfjes en alle lakjes worden zelf gemaakt en verschijnen in beperkte oplage. Hier moet je geen machines verwachten waar de lakjes uit komen rollen, alle lakjes worden één voor één gemaakt waardoor iedere lak uniek is.

De meeste indie polish makers komen uit Amerika maar ook in Nederland hebben we een aantal indie polish makers. Zo ook Caroline van Lacquester. Ze verkoopt haar lakjes via haar eigen site en vaak zijn het bijzondere lakjes. Al haar lakjes zijn vrij van DBP, Formaldehyde, Formadehyde hars, Toluene en Camphor.

Ik ga jullie vandaag drie lakjes laten zien, Bluetiful uit de Da Blues collectie, Gluhwein uit de Xmas 2014 collectie en Emerald Cove. Van alle lakjes draag ik twee lagen behalve van Emerald Cove, daar draag in drie lagen. Helaas was het weer om te huilen de dag dat ik foto’s ging maken. Daarom van ieder lakje een kort filmpje in het licht om het effect te laten zien.

Bluetiful

Ik ben gek op blauw en alles wat maar holografisch is. Bluetiful vindt ik daarom ook een geweldige lak. Het is een mooie blauwe holografische lak. Voor het mooie had ik eigenlijk nog een extra laagje moeten lakken. Zo met het licht zie je het witte randje van mijn nagels nog.

Gluhwein

Gluhwein is een lak uit de kerstcollectie. Deze mooie rode lak bevat naast het holografische effect, ook holografische glitters. Ik vind het een ge-wel-dige lak. Wat een mooie kleur en combinatie van effecten.

Emerald Cove

Emerald Cove is geen dekkende lak maar wat een boel mooie glinsterende glitters! Normaal gesproken ben ik geen grote fan van glitter lakjes omdat het gewoon een drama is om het van je nagels te krijgen. Maar met een geweldige peel off basecoat is dit geen probleem meer. En wat glinsteren de glitters mooi. Ik ben verliefd.

Mocht je nog interesse hebben in één van deze lakjes, Emerald Cove is als enige nog te bestellen. Gluhwein en Bluetiful zijn helaas al uitverkocht maar in de webshop staan nog genoeg mooie lakjes. Let vooral ook op de nieuwe collectie ‘Pornflakes’ want wat een geweldige lakjes zijn dit! Ik weet zeker dat er voor mij nog meerdere bestellingen gaan volgen want Caroline maakt fantastische lakjes.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s