Insta Picture Perfect week 3

Hallo lieve lezers. Het is een vrij stille week geweest op de blog en aan het eind van de week lag ik ziek op bed. Misschien dat het slechte vooruit werken daar al wel mee te maken heeft gehad. Ook nu is het artikel een dag te laat maar beter te laat dan nooit. Kijk snel mee naar mijn week met weinig foto’s.

Maandag

Bij toeval ben ik maandag de Kruidvat binnen gelopen. Mijn zusje moest shampoo hebben en omdat ze aan het werk was ben ik dat even wezen kopen. En dan loop ik natuurlijk mijn standaard rondje langs alle cosmetica en zo langs de lippenbalsems terug naar de kassa. Ik heb geen make-up of iets meegenomen maar wel deze Vaseline Queen Bee lippenbalsem. Review volgt later deze week.

Verder heb ik in de HEMA outlet was kussenhoezen gekocht die ik wil gaan gebruiken als ondergrond voor mijn productfoto’s.

Dinsdag

Tsja geen foto van dinsdag. Ik heb ook niet veel bijzonders gedaan die dag omdat ik moest werken.

Woensdag

Woensdag was ik na het werken bezig met het bewerken van productfoto’s en tegelijkertijd de film What to expect when you’re expecting aan het kijken. Geloof me, bloggen en film kijken gaat niet samen. Of in ieder geval werkt dat niet bij mij.

Donderdag

Donderdag heb ik gewerkt (Goh wat verassend). Alleen begin ik op donderdag pas om één uur en werk ik door tot negen. Dat betekent wel dat ik ’s avonds lekker mag eten in de HEMA. Nu is dat eten bij mij meestal standaard een broodje rosbief en soep. En daar heb ik dit flesje vitamine water aan over gehouden. Een aanrader.

Vrijdag

En hier begint het euvel. ’s Ochtends is er nog niets aan de hand, ben wat moe maar dat heb ik wel vaker op vrijdag na een lange donderdag. Maar na mijn lunchpauze gaat het mis. Ik begin me lam te voelen, kan ook niet lang naar mijn kassa scherm kijken want dan gaat alles zweven. Het griep gevoel. Na mijn middagpauze had ik een beetje hoop dat het lamme gevoel over zou zijn na een chocolade koekje en wat drinken maar dat was niet het geval. En geloof me, dan duurt het lang voordat het zes uur is. ’s Avonds toch onder de douche gegaan want als ik me zaterdag weer goed zou voelen had ik in ieder geval geen vet haar. En lekker op tijd naar bed.

Zaterdag

Maar helaas, zaterdag lig ik toch met koorts op bed. De nacht heb ik heel slecht geslapen. En ik heb een hekel aan ziek zijn want ik ga veel liever werken. Dus me dan maar ziek melden, alleen blijkt mijn emailadres niet goed in het systeem te staan waardoor ik geen bevestiging van mijn telefonische ziekmelding krijg en ook de vragenlijst over het ziek zijn niet in kan vullen. Dan maar old skool bellen naar de HEMA.

En verder heb ik zaterdag niet veel gedaan. Geslapen en op bed gezeten.

Zondag

Ik was zondag heel fanatiek door vroeg op te staan en beneden te ontbijten want ik voelde me eigenlijk wel goed. Maar nog voor de middag zak ik weer in en komt de koorts weer in volle glorie opzetten. Naar bed dan maar weer.

Stiekem ben ik een Big Time Rush fan en laat het op Nickelodeon nou net een BTR weekend marathon zijn. Dat is dan weer een voordeel aan ziek zijn, de hele dag in bed televisie kijken.

Terwijl ik dit typ is het dinsdag en voel ik me weer vrij goed, morgen ga ik dan ook gewoon weer werken. Verder staan er eigenlijk geen interessante uitstapjes op de planning. Op het dagje Efteling komende zondag na dan want eigenlijk zouden we afgelopen zondag gaan maar ik was ziek en mijn zusje was net beter.
Wel staan er leuke reviews en artikelen op de planning voor deze week dus hou de blog in de gaten!

Tot volgende week!

Advertenties

One thought on “Insta Picture Perfect week 3

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s