Insta Picture Perfect week 52

Hallo allemaal! Na een drukke werkweek en gezellige kerstdagen staat er weer een nieuwe week voor ons. Zoals ik al zei was het een erg drukke werkweek en had ik beter mijn bed in de HEMA kunnen zetten haha. De kerstdagen zijn wel erg gezellig geweest en daar hoort natuurlijk lekker eten bij. Kijk snel verder naar mijn week.

Maandag

Mijn eerste kerstcadeautje is binnen. Van mijn lieve oma gekregen.

En verder heb ik maandag eigenlijk niet veel meegemaakt. Ik heb gewerkt.

Dinsdag

Dinsdag hoefde ik pas om één uur te beginnen met werken omdat ik tot negen werkte en daarom maakte ik nog even een foto van onze mooie paarse kerstboom.

En de cadeautjes die er onder lagen. We konden ze niet rondom de boom leggen want Sammie sliep iedere keer op het kleedje van de kerstboom.

Woensdag

Kerstavond! Dag zeven van de zeven werken en ik kan je vertellen, dat is slopend. Het is dan wel verdeeld over twee weken maar het zijn toch zeven dagen achter elkaar.
Maar bij kerstavond horen natuurlijk pakjes! Ik had als verassing twee kaartjes voor de winter Efteling gekocht voor mijn ouders. Zij zijn al zo lang niet naar de Efteling geweest en ik vond dat ze het verdienden.

En natuurlijk de cadeautjes die ik heb gekregen.

Donderdag

Eerste kerstdag! En dat vieren we zoals altijd bij mijn opa, oma en oom. Ik kan echt genieten van deze dagen.

En ’s avonds gezellig met zijn allen gourmetten. En om heel eerlijk te zijn vindt ik dit veel leuker dan zo’n luxe menu en alles. Doe maar lekker simpel.

Vrijdag

Tweede kerstdag was het andersom, oma, opa en mijn oom kwamen naar ons toe. En wat deden ik en mijn zusje?

Juist, wij waren oorlogje aan het voeren.

Zaterdag

Ik heb mijn zusje vrijdag nog uitgelachen toen ze zei dat het zaterdag zou gaan sneeuwen. Totdat ik zaterdagmorgen buiten iemand ‘Woehoe’ hoorde roepen en ik maar eens even naar buiten keek. Sneeuw. Wat een verschrikking. Probeer maar eens fatsoenlijk op je werk te komen. En ik had met mijn slaaphoofd mascara opgedaan en ik kwam dus in de HEMA aan als een panda.

Het uitzicht was overigens wel heel mooi. Maar wat was het koud! Ik zat uiteindelijk met een hemd, shirt, twee vesten en een sjaal om achter de klantenservice. Wat een tochtgat is dat daar zeg, de wind stond precies op de deur.

Zondag

En vandaag lag er nog steeds sneeuw. Of beter gezegd, ijs. Nu was het nog meer drama om op het werk te komen want we hadden heel leuk een koopzondag. Hier in Gorinchem zijn de fietspaden gewoon niet gestrooid, je kan er niet lopen of fietsen want het is één grote ijsbaan. En op de drukke weg fietsen is ook geen optie. Dus het was weer lopen. En ook weer lopend naar huis. Ja je kan fietsen maar dan bestaat de grote kans dat je iets breekt.

Toch is dit uitzicht vanuit mijn slaapkamer wel erg mooi. Mijn auto staat daar ook ergens een grote sneeuwauto te zijn.

Dat was mijn week, niet veel foto’s maar ik heb ook niet veel spannends gedaan. Maandag, dinsdag en woensdag gaan we er weer volle bak tegenaan bij de HEMA en dan woensdagavond lekker oudjaar vieren. Donderdag lekker een vrij dagje met nieuwjaarsdag en dan gaan we vrijdag en zaterdag weer aan het werk. En zondag ben ik VRIJ! Heerlijk idee na die koopzondagen.
Ik hoop ook dat ik dan wat meer artikelen vooruit kan gaan plannen want met die koopzondagen is dat gewoon onmogelijk. En doordeweeks is het ook lastig want vaak als ik thuis ben lees ik even snel mijn mail, kijk even op Facebook en ga dan slapen. Rustigere tijden komen er aan!

Advertenties

2 thoughts on “Insta Picture Perfect week 52

  1. Ziet eruit als een leuke week! Wij hebben hier totaal geen sneeuw voorbij zien komen! Ik zag allemaal foto’s voorbij komen van mensen in nederland die sneeuw hadden.. Hier, geen vlokje gezien!
    Kan me ook heel goed voorstellen dat 7 dagen achter elkaar behoorlijk zwaar is, maar je hebt het gelukkig overleefd! 😀 Succes nog eventjes met werken! En alvast een gelukkig nieuwjaar! 😀

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s